Cu WiFi-ul in caruta

Internet la camp cu oile, Internet la primarie sau direct din caruta, pe ulitele satului. Citeva localitati din judetul Constanta au conexiune de mare viteza asa ca satenii au inceput sa-si faca profiluri pe Facebook si sa-si asculte muzica populara direct pe YouTube. Iar de cind primarul a pus WiFi pe strazi tineri stau la poarta toata ziua.

Un reportaj de Adrian Boioglu si Florin Boboc pentru Realitatea TV.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. Nici ca se poate altfel …. :) Nu uitati ca se “inainteaza” vertiginos spre e-guvernare, eliminarea casieriilor, ghiseelor la tot felul de autoritati, depunere EXCLUSIV online de declaratii, plati de taxe si impozite, curata nebunie, dar asta este….

  Pe vremurile de dinainte de ’89, se facea mare propaganda legat de faptul ca la noi nu mai exista analfabeti, fapt evident, infirmat de cele ce au urmat, dupa “decesul” trompetistilor de partid si accesul neingradit la informatii. In spiritul modernismului si al secolului XXI, ne pregatim sa transformam toata populatia, de la mic la mare, de la vladica la opinca si de la sugar la cel mai virstnic locuitor al tarii, in “ciberneticieni”. :D

  Eterna si fascinanta Romanie …. Imposibil sa ne plictisim.

 2. tare treaba cu mb pro-ul tau in carutza…eu zic ca era momentul de un upgrade daca il cumpara mosul:)

 3. Super tare, ai si facut ceva promo la iPad 3G si MB ;-).
  Bafta multa, sanatate in tot ce v-ati propus.( tu si sotia ta)

 4. Adrian, am si eu o intrebare, se vede in video ca trackpad-ul si unde tii podul palmelor pe MBP este sters. In realitate, se vede asa rau? Au MBP sau MBA aceasta problema? Se sterg usor?

 5. deja Facebook face parte din viata de zi cu zi … trist . Oricum Adi te astept si pe la Targu-Mures :))

1 Trackback / Pingback

 1. Wi-Fi pe ulitele satului : catalinvasilescu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*