Cu WiFi-ul in caruta

Internet la camp cu oile, Internet la primarie sau direct din caruta, pe ulitele satului. Citeva localitati din judetul Constanta au conexiune de mare viteza asa ca satenii au inceput sa-si faca profiluri pe Facebook si sa-si asculte muzica populara direct pe YouTube. Iar de cind primarul a pus WiFi pe strazi tineri stau la poarta toata ziua.

Un reportaj de Adrian Boioglu si Florin Boboc pentru Realitatea TV.

via

15 Comments

 1. Nici ca se poate altfel …. :) Nu uitati ca se “inainteaza” vertiginos spre e-guvernare, eliminarea casieriilor, ghiseelor la tot felul de autoritati, depunere EXCLUSIV online de declaratii, plati de taxe si impozite, curata nebunie, dar asta este….

  Pe vremurile de dinainte de ’89, se facea mare propaganda legat de faptul ca la noi nu mai exista analfabeti, fapt evident, infirmat de cele ce au urmat, dupa “decesul” trompetistilor de partid si accesul neingradit la informatii. In spiritul modernismului si al secolului XXI, ne pregatim sa transformam toata populatia, de la mic la mare, de la vladica la opinca si de la sugar la cel mai virstnic locuitor al tarii, in “ciberneticieni”. :D

  Eterna si fascinanta Romanie …. Imposibil sa ne plictisim.

 2. Super tare, ai si facut ceva promo la iPad 3G si MB ;-).
  Bafta multa, sanatate in tot ce v-ati propus.( tu si sotia ta)

 3. Adrian, am si eu o intrebare, se vede in video ca trackpad-ul si unde tii podul palmelor pe MBP este sters. In realitate, se vede asa rau? Au MBP sau MBA aceasta problema? Se sterg usor?

 4. deja Facebook face parte din viata de zi cu zi … trist . Oricum Adi te astept si pe la Targu-Mures :))

1 Trackback / Pingback

 1. Wi-Fi pe ulitele satului : catalinvasilescu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*