Crypto Expo Europe, cel mai mare eveniment dedicat pieței Blockchain și Crypto din CEE, se va desfășura în București

Bitcoin
Criptomonede. FOTO Pixabay.com

Crypto Expo Europe, cel mai mare eveniment B2B și B2C dedicat exclusiv pieței Blockchain și Crypto din Europa Centrală și de Est, se va desfășura în perioada 19-20 martie 2023, în București.

România este pe locul 1 în Europa Centrală și de Est ca procent de utilizare a crypto, ceea ce i-a determinat pe organizatori să considere Bucureștiul locul ideal pentru un eveniment de business pentru piața Blockchain și Crypto.

Organizatorii Crypto Expo Europe estimează un număr de peste 3000 participanți, dintre care peste 50% vor fi din afara României. În cele 2 zile de eveniment, peste 100 speakeri vor urca pe scenă, vor fi susținute peste 80 de workshop-uri și seminarii, iar în cei 5000 mp dedicați evenimentului vor fi peste 60 de expozanți internaționali. Conferința va fi urmată de CEE Awards Gala.

Evenimentul Crypto Expo Europe se adresează companiilor care lucrează pe sau pentru blockchain (rețele, exchanges, utilities, Web3, payments, servicii etc.), investitorilor în crypto, celor care vor să învețe mai mult despre blockchain și crypto, celor care își caută joburi în blockchain și crypto, freelancerilor, startup-urilor și fondurilor de investiții. Crypto Expo Europe are rolul de a conecta companiile cu persoanele independente care doresc să aprofundeze sau să afle mai multe despre industria Blockchain și Crypto și de a crea oportunități unice de networking și business.

Obiectivul principal al evenimentului Crypto Expo Europe este acela de a educa pasionații, practicienii și amatorii de crypto, de a le transmite informații relevante și noutăți despre piața crypto. De aceea, pe scena evenimentului vor urca unii dintre cei mai buni specialiști în crypto la nivel internațional și local.

“Ne-am dorit să punem accentul în primul rând pe educare, de aceea echipa noastră a depus eforturi să aducă în România reprezentanți ai celor mai importanți jucători din piață. Oameni cu o experiență vastă în lumea Crypto vor transmite informații relevante către audiența prezentă. Companii precum Binance, OKX, Lbank, Gemini și mulți alții vor fi pe scenă reprezentate de C level speakers.

Am ales topicuri de diferite niveluri de cunoștinte. Astfel, conferința va fi un tur complet de cunoștințe. Cum în această perioadă încrederea în companiile mari a înregistrat o scădere, unele dintre topicuri vor fi “Cum să îți alegi exchange-ul?” și “Când și cum să investești în siguranță”. Toate aceste seminarii vor fi susținute de speakeri cu un puternic impact în industrie.

Crypto este o industrie ce a dovedit că este aici să rămână și doar prin informare putem beneficia de avantajele tehnologiei blockchain. Crypto Expo Europe își dorește crearea unuia din cele mai mari evenimente din zona Crypto. Cu o echipă cu peste 10 ani de experiență în industria de evenimente și cu multe alte evenimente de succes la nivel global, suntem convinși că putem crea unul din cele mai profesioniste și de succes evenimente unde principalii jucători din piață se întrunesc pentru a oferi din experiența lor și pentru a crea noi oportunități de business, spun organizatorii evenimentului Crypto Expo Europe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*