Altex oferă clienților un voucher de 150 lei suplimentar la achiziția de  produse din programul Rabla AFM

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței de elctro-IT din România, susține programul national Rabla pentru electrocasnice și până pe 20 decembrie răsplătește clienții la  achiziția de electrocasnice mari și aparate de aer condiționat, produse eligibile în proiectul demarat de AFM, printr-un voucher de 150 de lei ce se poate utiliza la cumpărături ulterioare în magazine sau online.

”Clienții care aleg să își schimbe electrocasnicele vechi cu altele noi vor avea un consum energetic mai scăzut, datorate performanțelor aduse produselor noi și în același timp vor contribui la un mediu mai curat, prin faptul că noi colectăm toate aceste deșeuri electronice. Astfel ne-am decis să recompensăm clienții cu un voucher de 150 lei, pe care îl pot folosi ulterior, atât din magazinele fizice Altex cât și din online, de pe altex.ro”, spune Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Voucherele oferite la achiziționarea de aparate de aer condiționat, eligibil Rabla AFM, voucherele, în valoare de 150 de lei, oferite de Altex se emit în perioada 13 decembrie – 04 ianurie și se pot utiliza atât online cât și în magazinele fizice Altex, exclusiv, în perioada 18 ianuarie – 20 februarie.

Programul național Rabla Electrocasnice este derulat de Ministerul Mediului, prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM). Procedura de înscriere pentru obținerea voucherului rabla s-a făcut, exclusiv, online, doar în perioada 21 – 25 noiembrie, prin intermediul platformei AFM, iar voucherul s-a transmis solicitantului, pe e-mail, în format PDF.

Campania națională se desfășoară în trei etape, fiecare săptămână fiind dedicată unor categorii diferite de produse.

Calendarul programului național Rabla electrocasnice, noiembrie – decembrie 2022

21 – 25 noiembrie: ȋnregistrarea beneficiarilor (crearea conturilor ȋn platforma AFM); perioada încheiată

5 – 9 decembrie: perioada încheiată;

12 – 16 decembrie: generarea voucherelor, pentru laptopuri și tablete – 500 lei/voucher laptop, 300 lei/voucher tabletă;

19 – 23 decembrie: generarea voucherelor pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare – 400 lei/voucher aer condiționat și uscătoare, 200 lei/voucher aspiratoare.

Toți cei care aleg să își schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi din magazinele Altex, dar și din online de pe altex.ro beneficiază de ridicarea aparatelor vechi, gratuit, direct de la domiciliu. În plus, toți clienții Altex și Media Galaxy pot alege serviciul de livrare cu doi oameni până în casă pentru produsele voluminoase.

Altex, companie eco-friendly

În anul 2021, Altex a fost una dintre cele mai mari  companii românești eco-friendly care a reușit să colecteze de la clienții săi peste 480.000 de aparate electrice și electrocasnice, aproximativ 19.000 de tone de DEEE.

În ultimul deceniu, liderul pieței de electro-IT din România a contribuit semnificativ la recilarea echipamentelor electrice și electrocasnice și a reușit să colecteze peste 116.000 de tone de DEEE, mai bine de 20% din totalul național.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*