Contact Flow in limba romana – de la boio.ro

daca vrei sa iti vezi contactele mult mai usor si sa beneficiezi la maxim de interfata iPhone, atunci ai nevoie de Contact Flow. Imaginile spun totul.

Apropo, aplicatia, care apare maine in Cydia (sursa BigBoss) va avea si o varianta in limba romana – cadou de la boio.ro

Da, in urma cu ceva vreme am lucrat cu Developerul ContactFlow pentru o traducere in romaneste a jucariei. Sper sa va placa ; )

update: exista deja un update in Cydia. Acesta pare sa rezolve problemele legate de crashuirea aplicatiei la start.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Sunt convins ca e buna aplicatia.Am instalat-o din Cydia, incerc sa o lansez si se opreste.Ceva nu e bine? Sugestii?
  Precizez ca am firmware 2.2.1.Sa fie asta motivul?
  Multumesc celor ce ma pot ajuta.

 2. :) exact acelasi lucru se intampla si la mine, tot 2.2.1 si dupa lansare imi iesi in 4-5 secunde :(

 3. Sa speram ca ve-ti primi un raspuns cu o solutie ca mi-ar parea tare rau sa nu putem folosi aplicatia care e foarte “cool” si mai ales in ton cu iphone-ul.

 4. Adrian se poate introduce in setari si o optiune pentru ordonarea contactelor dupa nume (in prezent fiind numai dupa prenume ). Nu stiu de ce la voi nu merge eu am 2.2. si merge f bine. Thx

 5. @GIS: exista deja optiunea asta in setari. cel putin asa sustine develperul. la mine inca nu merge aplicatia. e posibil sa intre in conflict cu altceva instalat pe telefon.

 6. A aparut deja si un update la program dar din pacate aplicatia tot nu ruleazaa.E posibil un eventual conflict cu o alta aplicatie.Asteptam un update sau o solutie.

 7. Confirm caci daca este setat fara poza programul merge si arata la rulare totusi pozele existente in contacte.Sper ca celor care nu le-au mers sa funtioneze cu setarea aceasta.

1 Trackback / Pingback

 1. Gravatar in Mail | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*