Contact Flow in limba romana – de la boio.ro

daca vrei sa iti vezi contactele mult mai usor si sa beneficiezi la maxim de interfata iPhone, atunci ai nevoie de Contact Flow. Imaginile spun totul.

Apropo, aplicatia, care apare maine in Cydia (sursa BigBoss) va avea si o varianta in limba romana – cadou de la boio.ro

Da, in urma cu ceva vreme am lucrat cu Developerul ContactFlow pentru o traducere in romaneste a jucariei. Sper sa va placa ; )

update: exista deja un update in Cydia. Acesta pare sa rezolve problemele legate de crashuirea aplicatiei la start.

12 Comments

 1. Sunt convins ca e buna aplicatia.Am instalat-o din Cydia, incerc sa o lansez si se opreste.Ceva nu e bine? Sugestii?
  Precizez ca am firmware 2.2.1.Sa fie asta motivul?
  Multumesc celor ce ma pot ajuta.

 2. Sa speram ca ve-ti primi un raspuns cu o solutie ca mi-ar parea tare rau sa nu putem folosi aplicatia care e foarte “cool” si mai ales in ton cu iphone-ul.

 3. Adrian se poate introduce in setari si o optiune pentru ordonarea contactelor dupa nume (in prezent fiind numai dupa prenume ). Nu stiu de ce la voi nu merge eu am 2.2. si merge f bine. Thx

 4. @GIS: exista deja optiunea asta in setari. cel putin asa sustine develperul. la mine inca nu merge aplicatia. e posibil sa intre in conflict cu altceva instalat pe telefon.

 5. A aparut deja si un update la program dar din pacate aplicatia tot nu ruleazaa.E posibil un eventual conflict cu o alta aplicatie.Asteptam un update sau o solutie.

 6. Confirm caci daca este setat fara poza programul merge si arata la rulare totusi pozele existente in contacte.Sper ca celor care nu le-au mers sa funtioneze cu setarea aceasta.

1 Trackback / Pingback

 1. Gravatar in Mail | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*