Conferința Apple de prezentare a noului iPhone este pe 7 septembrie

Invitație Apple
Invitație Apple

Miercuri, 7 Septembrie vedem cum arată noile produse Apple și ne pregătim de iOS 10. Apple a trimis astăzi invitațiile pentru conferința care are loc în 10 zile.

Ce primim: un iPhone fătă audio jack, poate și un Apple Watch 2, ceva noutăți legate de hardware pentru iOS 10 și poate niște căști wireless (deși cred că vor fi pe lightning, cu adaptor).

Invitația sună simplu: “See you on the 7th”. Evenimentul începe la ora 20.00 (a României).

Tu ce noutăți aștepți de la Apple?

 

Invitație Apple
Invitație A

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Jack-ul de 3.5 e cel mai vechi si cel mai folosit accesoriu de la walkman incoace…
    Old story…..la apple ….scoate tot ..si vinde-l sub alta forma ca feature…
    In 2023 o sa fie fara ecran …iti inchipui ce vrei sa vezi si el iti citeste gandurile :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*