Concurs: Noul cod rutier, pe iPhone

Nici nu a fost votat Noul Cod Rutier. Da, ala cu amenzile mari. Dar sunt convins ca atunci cind va deveni oficial o sa vina pe aplicatia “Scoala de Soferi“.

Apropo, am zis-o pe Twitter. O zic si aici: ti se pare ca amenzile din noul Cod Rutier sunt prea mari? Atunci nu te mai urca beat la volan, nu mai incalca legea sau ia un taxi/bicicleta.

Dar sa trecem la lucruri serioase. Aplicatia “Scoala de Soferi” are acum un nou look, adaptat pentru iOS 7. Victor Campeanu, developerul roman care a scris aceasta aplicatie vrea sa sarbatoreasca noul look (si noul Cod Rutier) cum se cuvine, asa ca lasa boio.ro sa ofere aplicatia tuturor celor interesati.

Concursul este la fel de simplu ca de fiecare data pe boio.ro si de data asta premiile sunt de 10 ori mai multe.

boio.ro pune la bataie 30 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga unul dintre cele 30 promo-codes pentru “Scoala de Soferi” pe boio.ro http://is.gd/SC0HgB”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Codurile se duc in ordinea comentariilor.

Daca nu ai cont de Twitter, o sa fac o exceptie si iti dau un cod de data asta fara mesajul postat pe contul tau. Lasi un comentariu mai jos in care-mi spui ce-ti place la aplicatia asta si codul e al tau.

Update: concursul s-a incheiat. Ultimul cod a fost revendicat!

15 Comments

  1. Imi place faptul ca si-a updatat destul de repede interfata pentru iOS 7. Mai mult, mi se pare foarte utila, mai ales in conditiile in care vreau sa imi iau permisul. Asa ca…VREAU CODUL!!! :)

  2. ma pregatesc pentru examen si mi-ar fi destul de folositoare. din poze pare foarte usor de folosit

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*