Ce este Gravatar

Odata cu lansarea noului boio.ro, am inceput sa incurajez mai mult comunicarea intre cititori. Si cred ca primul pas este sa ne cunoastem. O imagine spune cit o mie de cuvinte, iar un Gravatar e de ajuns atunci cind vrei sa arati tuturor cine esti, fara sa trimiti lumea pe cine stie ce site.

Toata lumea a auzit de “Avatar”, si putini stiu ca Gravatar era acolo inca dinainte de aparitia celebrului film.

Atunci cind lasi un comentariu pe boio.ro, esti intrebat de o adresa valida de email. Odata ce ai introdus acea adresa, boio.ro iti gaseste imediat poza asociata cu Gravatarul tau. Daca nu, esti intrebat: “Nu ai Gravatar?”. Poate ca asa ai si ajuns la acest post…

Asadar, nu ai Gravatar? Ei bine poate ca ar fi cazul sa-ti faci un Globally Recognized Avatar – o imagine asociata adresei tale de email care te insoteste pe toate site-urile unde scrii sau postezi comentarii.

Intra acum pe gravatar.com si fa-ti un cont gratuit. Dureaza doar un minut si vei putea sa ai o imagine pe boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

  1. Gata dar nu am pus poza cu mine pt k am facut toata treaba dp iphone si nu m-au lasat. Promit sa o schimb

  2. Adevarul e ca nici eu nu stiam ce e aia, pana nu mi-a spus si mie altcineva.
    Nu toata lumea stie, insa sunt prea putini de aia, care zic si la altii.
    Noroc ca boio de e de ala care zice, nimic nu tine in el, tot zice.
    Bravos pentru el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*