concurenta la tv

citeam undeva ca televiziunea de azi nu prea iti ofera acele “water cooler moments”. adik momentele alea cind te intilnesti cu colegii de serviciu intr-o scurta pauza si discuti ce ai vazut aseara la tv.

si totusi statiile tv americane vor sa contrazica afirmatia de mai sus. nici nu s-a terminat bine “american idol ca a si inceput “so you think you can dance”. si asta tot pe fox. nbc defileaza cu “american gladiator” si in curind vom avea un nou sezon din “america’s got talent”.

partea mai interesanta este ca mai toate show-urile de succes sunt imprumutate si adaptate dupa show-uri similare din UK. oamenii de tv americani poate ca nu au imaginatie multa dar telespactatorii lor nu prea sunt interesati de unde vine circul.

aceleasi scene lacrimogene, jucatori dezamagiti, pacalicii de fiecare zi si apoi talk-show-urile, ziarele si revistele care se vind pe seama lor.

stiu ca multe dintre numele de mai sus nu iti spun nimic. atunci ce sa mai zici de “million dollar password”, “celebrity circus”, “bachelorete” sau alte minunatii care ne inunda sufrageriile americanesti in fiecare zi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*