Concert Placebo la București în 2022

Concert Placebo. FOTO Facebook Placebo

Renumita trupa britanica Placebo revine la București pe 14 iulie 2022 la Romexpo, în aer liber. După showul sold out de la Arenele Romane de acum câțiva ani este momentul să ascultăm o trupa emblematică a generației noastre pe o scenă mai mare, la Romexpo. Biletele se pun în vanzare miercuri, pe 20 octombrie, la ora 10:30, iar primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird.
Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Placebo se număra printre unele dintre cele mai cunoscute formații din Marea Britanie. Bazele acesteia au fost puse în 1994 de către solistul și chitaristul Brian Molko și de bassistul Stefan Olsdal, artiști care activează în continuare alături de trupă. În cei aproape 30 decenii de activitate au lansat 7 albume de studio, toate ajungând în TOP 20 în Regatul Unit adunând peste 11 milioane de unități vândute în întreaga lume.
Placebo a colaborat de-a lungul timpului cu artiști de talie mondială precum David Bowie, Michael Stipe sau Justin Warfield.
Printre artiștii care i-au influențat pe Placebo se număra David Bowie, Iggy Pop, Nirvana sau Depeche Mode. Muzica lor însă a dobândit o identitate proprie, iar la rândul sau a influențat artiști precum My Chemical Romance sau Panic! at the Disco.

Biletele se pun în vânzare în 3 categorii, Special K, în fața scenei, Meds în spatele acestea și apoi Bitter End și au următoarele prețuri:

Earlybird:  primele 200 de bilete din fiecare categorie
Special K – 289 lei
Meds – 229 lei
Bitter End – 139 lei
Presale:

Special K – 329 lei
Meds  – 259 lei
Bitter End – 159 lei
La acces:

Special K – 350 lei
Meds – 290 lei
Bitter End – 180 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 12 lei.

Se pun în vânzare doar 9.500 de bilete pentru acest show, 3.000 la categoriile Special K și Meds și 3500 la Bitter End.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le proteje acestora urechile cu caști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispoziție suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva săptămâni înainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*