computerul … tastatura

uite ca se poate sa avem si jucarii pe windows care sunt compacte dar si idei bune. cu o jucarie de genu asta nu platesti nici o taxa in vama. ca doar nu o sa-ti ceara cineva bani pt o tastatura.

ea este insa un computer in toata regula. poti alege orice configuratie iar preturile incep de la 600 dolari.

are un singur dezavantaj: tre sa ai si monitor la indemina asa ca nu e practica prin hoteluri, aeroporturi sau… autogara de la lehliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*