ce ai voie sa iei in avion spre SUA

au fost o gramada de controverse cu privire la lichide, geluri, baterii si unghiere.

cu surprindere am aflat ca de juma de an AI voie sa te urci in avionul de statele unite cu unghiere sau baterii si chiar cu brichete (in bagajul de mina)

lista obiectelor, alimentelor si jucariilor permise este AICI si e buna de studiat chiar daca pleci cu avionul in europa. prin vest sunt cam aceleasi reguli ca in USA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @ecaterina: teoretic nu. dar daca borcanul e bine inchis si impachetat intr-o punga si apoi in haine/prosoape e OK. doar sa fie in valiza mare, nu in cea de mana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*