Computere compatibile cu OS X Mavericks

Apple a anuntat (neoficial) Mac-urile care merg cu OS X Mavericks. Iata pe ce te poti baza:

– iMac (Mid-2007 or later)

– MacBook (13-inch Aluminum, Late 2008), (13-inch, Early 2009 or later)

– MacBook Pro (13-inch, Mid-2009 or later), (15-inch, Mid/Late 2007 or later), (17-inch, Late 2007 or later)

– MacBook Air (Late 2008 or later)

– Mac Mini (Early 2009 or later)

– Mac Pro (Early 2008 or later)

– Xserve (Early 2009).

Computerul pe care pui OS X 9 trebuie sa aiba cel putin Mac OS X 10.6.7 Snow Leopard si 8GB spatiul liber pe HDD.

Eu sunt ok cu toate cele patru Mac-uri din familie :) Tu?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Salut….am instalat OS X Mavericks si toate bune si frumoase pana la safari…browserul meu safari nu se incarca delok….imi puteti da cateva sfaturi…multumesc

  2. @shamy: In primul rind OS X Mavericks este in prima versiune Beta, dedicata developerilor. Observatiile de aici sunt valabile si pentru OS X.

    O varianta ar fi sa folosesti un alt browser – Chrome sau Opera pentru OS X. Nu stiu daca ele sunt compatibile cu Mavericks, dar asta e singura varianta disponibila.

    Singurul sfat este – daca nu ai nevoie de Mavericks pentru a verifica o compatibilitate de aplicatie cu el, atunci nu prea ai motive sa ramai cu el si sa ramai fara browser functional. Eu nu as da lipsa unui browser pe un sistem de operare nou, orice alte functii utile ar avea el.

  3. Stii cumva care sunt componentele necesare? Am un hackintosh si as vrea sa stiu daca trebuie sa fac un upgrade la ram. Am doar 2 gb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*