Compania TAROM reia operarea pe relația Tel Aviv începând cu 1 ianuarie 2024

Tarom introduce noi curse interne către Constanța
Aeronavă TAROM

Compania TAROM anunță reluarea operării pe relația Tel Aviv cu două frecvențe săptămânale, începând din ianuarie 2024.

Prima cursă, programată pentru data de 01 ianuarie 2024, cu numărul RO155/6 va fi operată conform următorului orar de zbor:

RO155: plecare din București (OTP) la ora 20.45 și sosire la Tel Aviv (TLV) la ora 23.20 în data de 01 ianuarie 2024

RO156: plecare din Tel Aviv (TLV) la ora 00.20 și sosire la București (OTP) la ora 03.05 în data de 02 ianarie 2024

“Compania TAROM monitorizează în continuare situația de securitate din Israel și este în permanentă comunicare cu autoritățile locale și internaționale în vederea reluării operării. În contextul reluării operării și a schimbării situației actuale din Israel, programul de zbor va fi ajustat corespunzător și va fi reflectat în sistemele de rezervări” – TAROM

Din a doua săptămână a lunii ianuarie 2024, compania TAROM va opera două frecvențe săptămânale, în zilele de joi și duminică, având în analiză dezvoltarea progresivă a operării în funcție de situația din Israel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*