Como Audio Solo – aparatul de radio al secolului 21

Poate că ne place să avem muzica pe un iPhone și să-l conectăm prin bluetooth la un speaker de plastic, dar oamenii care apreciază sunetul de bună calitate, vor fi atrași de jucăria asta.

Como Audio Solo și Como Audio Duetto sunt acum pe Kickstarter. Pentru 200 dolari primești un sistem audio cu două difuzoare, sunet de înaltă calitate și conectivitate la mai toate serviciile de online streaming pe care le dorești. Evident, poți să folosești sistemul și conectat prin bluetooth la telefonul tău.

Varianta Duetoo costa 275 dolari și are sunet stereo și mai multă putere.

Proiectul a ajuns la aproape 40.000 din cei 50.000 de dolari necesari pentru a fi realizat cu ajutorul Kickstarter. Asta poate și pentru că are în spate un fondator care este un nume cunoscut în domeniul tehnicii audio, Tom DeVesto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*