500

cind am lansat boio.ro in urma cu un doi ani juma nu credeam ca voi ajunge sa am cititori prea multi. cifrele au crescut insa constant, chiar daca numarul comentariilor nu parea sa fie relevant.

astazi pot spune cu mindrie ca am ajuns ca la un singur post sa depasesc 500 de comentarii. e un record personal. si asta se datoreaza in primul rind directiei pe care a luat-o boio.ro catre tehnica, gadgeturi si insight-uri bune.

postul despre care vorbesc este legat evident de iPhone – suport tehnic, iar comentariul cu nr 500 apartine intimplator unui Adrian. altul decit mine…

evident ca exista si alte posturi de pe boio.ro cu un nr mare de comentarii, dar deocamdata asta este prim record cu o cifra rotunda.

de dragul statisticilor: numarul toal de posturi este de 2097, iar numarul total de comentarii pe blog se apropie de 6000. deocamdata…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*