CityPodcast: TechVolution se întoarce! Podcastul despre Apple, cu Adrian Boioglu, îl are ca invitat pe Răzvan Burz

Rețeaua CityPodcast.ro
Rețeaua CityPodcast.ro

După o lungă pauză, podcastul TechVolution se întoarce. Și cum putea să se întoarcă mai bine decât cu un episod luuung (peste 2 ore și 25 minute) cu Răzvan Burz.

Despre ce am discutat? Well, se apropie WWDC20 – Conferința Apple care vine cu noutăți în materie de Software. Am făcut predicții, dar am și zis ce ne dorim de la urmatoarea versiune de iOS și macOS. Nu am uitat tvOS, watchOS și iPad OS.

Ascultă un episod de zile mari cu doi tech-podcasteri pe final de stare de urgență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*