CityPodcast: ALL Inclusive – Invitație la Conferința Națională a Ghizilor de Turism

George Vasiliu la podcastul ALL Inclusive
George Vasiliu la podcastul ALL Inclusive

George Vasiliu a fost invitatul meu la podcastul ALL Inclusive. George este viitorul președinte al Federației Naționale a Ghizilor de Turism din România. Am discutat cu el despre Conferința Ghizilor de Turism de la Oradea (care tocmai s-a încheiat).

Da, va exista și un episod viitor cu ceea ce s-a întâmplat acolo, dar și un alt episod cu lucurile pe care le poate face un turist în zona Oradea și în județul Bihor.

Apropo, îți recomand și interviul cu Alina Giurgiu despre același eveniment. L-am publicat pe “Constanța NEWS

ALL Inclusive este primul podcast de turism (și probabil singurul) din România și face parte din rețeaua CityPodcast.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*