Cit costa un taxi?

De cite ori am fost in Bucuresti am avut senzatia ca taximetristii ma trag pe sfoara. Si, daca nu as fi fost atent, as fi platit o cursa de 75 lei pentru 3 kilometri.

Andrei, unul dintre cititorii fideli ai boio.ro vine in ajutorul celor care au nevoie de un pret corect pentru un taxi. El a creat un webapp care este, mai nou, compatibil si cu iPhone.

tariftaxi.ro te lasa sa alegi punctul de plecare, sosire dar si punctele intermediare. Iti arata traseul pe Google Maps si iti ofera apoi o lista cu firme de taxi, tariful si datele de contact ale fiecareia si costul traseului.

ttaxi.png

Interfata este simpla, dar mi se pare destul de lenta. Mi-ar placea sa fie o aplicatie de sine statatoare. Totodata tariftaxi.ro merge doar in Bucuresti, pentru moment. Cred ca ar fi utila si in alte judete, sau macar in marile orase ale tarii.

Aplicatia web este doar la inceput, asa ca iti recomand sa o testezi (chiar sa o folosesti de cite ori ai nevoie). Orice sugestie este binevenita si poti sa o lasi mai jos, in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu am testat inca, dar… ia in considerare (estimativ macar) cat se stationeaza la semafoare?

  2. Mai bine foloseste o aplicatie de genul “Clever taxi”, “Taxibeet”, sau “Star taxi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*