chiar exista aplicatii pentru orice

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. =)) Hahaaa…asta e cea mai mortala reclama :)) Ar trebui difuzata la televizor :))
    Solving lifes dilemas, one by one:))

  2. Intr-adevar… D c sa nu fie decat reclame cretine, care, mai mult livreaza si un mesaj aiurea si de prost gust. Asta nu arata decat ca oamenii (ce putin unii) au o minte foarte intortocheata. Nici nu mai stiu de unde pleaca si unde vor sa ajunga. Reclama nu mi se pare fun nici ca si gluma, dar daca Apple considera ca e, ar trebui sa o difuzeze…

1 Trackback / Pingback

  1. Câte o aplicaÅ£ie pentru aproape orice « Saunter.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*