Boioglu "iPhone man" – interviu

sedinta foto: boio iphone 1, boio – iphone2, boio – iphone3

mobilissimo.ro m-a botezat “iPhone Man”. ma asteptam sa apara interviul luat de ei astazi, dar nu ma asteptam la un asemenea nume :P

AICI e interviul cu iPhone Man. vei putea sa citesti despre primul meu contact cu iPhone, despre cum am ajuns sa am exclusivitate in blogosfera cu un iPhone video review postat imediat dupa lansarea iPhone. mobilissimo m-a intrebat si ce imi place sau displace la iPhone dar si ce parre am despre softurile 3rd party.

Acolo vei citi in premiera ce aplicatii am eu pe iPhone dar si cum arata in viziunea mea telefonul ideal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*