ChargeKey si ChargeCard – solutii de incarcare pentru iPhone

Unii cauta un cablu USB – Lightning de mari dimensiuni ca sa stea mai departe de priza, dar alea sunt dificil de carat atunci cind ai nevoie de ceva portabil.

ChargeKey e de fapt un cablu nu mai lung decit o cheie obisnuita, dar suficient de flexibil (si rezistent, in acelasi timp) ca sa-l porti la breloc.

Daca ai nevoie de o solutie de genul asta pentru alt tip de telefon, developerul il ofera si in varianta Micro USB.

O alta jucarie interesanta facuta de aceeasi companie este ChargeCard. Are acelasi rol si iti incape in portofel pentru ca este de marimea unui card bancar. Aici developerul are si o varianta Micro USB, dar si una cu un connector pentru iPhone 4.

Ambele jucarii costa cite 25 dolari fiecare si daca le iei pe amandoua, sau 2 ChargeKey-uri nu platesti nimic la capitolul expediere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*