“Charged Card” pentru iPhone sau telefoane Android

Un incarcator de marimea unei carti de credit care are cablu incorporat?

Suna bine!

Ideea e simpla. Platesti 30 dolari si ai o baterie suplimentara, cablu usb si de incarcare si lanterna incorporata in jucaria asta. Nu-ti incarca telefonul de tot, dar un 12-30% in plus conteaza uneori mai mult decit crezi.

Proiectul “Charged Card” a facut pe Indiegogo 300 dolari in 2-3 ore. Sunt convins ca isi atinge scopul pina la finalul celor 60 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. se vinde deja asa ceva pe unele siteuri din china. pacat insa ca lasa de dorit calitatea. mi-am comandat si nu a functionat..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*