30 ani de Mac

Astazi se implinesc 30 ani de la primul Macintosh.

Eu folosesc OS X si un Mac (ok, am trecut prin doua deja) din 2008 si nu am gasit motive sa ma intorc la Windows nici pentru munca, nici pentru chestii personale.

Tu de cind esti pe Mac sau de ce vrei sa treci?

Update: Apple a lansat o reclama de aproape 3 minute despre 30 ani de Mac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Salut,

    Inca nu am trecut la MAC dar sunt pe punctul de a o face, mai trebuie cativa banuti si o sa-mi vad si visul implinit. De foarte multi ani am tot cautat forum-uri cum sa instalezi MAC-ul pe un pc normal dar am fost ghinionist : ori nu stiam eu cum sa fac, ori nu era compatibil pc-ul meu. Pe langa acest lucru mai era acel zid “pe MAC nu merg jocurile”, eu fiind un gamer inrait de mmo-uri. Cum vremea a trecut am ajuns “baiat mare”, am renuntat la vestitele jocuri in favoarea programelor care iti pot oferii o paine sa poti trai in Romania…
    Tinta mea este un MBA 13″ i7 8GB (aveam de ales intre MBP(retina) i5 2.4 8gb si MBA i7 8gb). Am ales MBA pentru baterie si pentru ca are I7. Daca ai sa-mi dai vreun sfat in privinta asta, te rog s-o spui.
    Acestea fiind spune, mult succes cu acest blog si sper ca in viitorul apropiat sa las commenturi de pe un MAC.

    Multumesc.

  2. Utilizator din 1994. Pastrez cu placere si nostalgie un Macintosh 256kb complet cu sistem de operare pe diskete si semnaturile inginerilor pe interiorul carcasei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*