ChargeBite – A social charger

Imi place ideea, dar odata cu trecerea la noul conector, nu stiu cit de practic mai este prototipul actual. Mi-ar placea sa existe ceva de genul asta care sa poata lua (printr-un adaptor) niste suc de… baterie si de la alte device-uri.

ChargeBite este deocamdata in stadiul de proiect propus pe Indiegogo si, daca ia finantarea va costa 20 dolari.

Cu el poti sa incarci doar iPhone 3G, 3GS, 4 si 4S, dar poti sa folosesti la incarcare si un iPad. Astept versiunea compatibila cu iPhone 5 si ce urmeaza dupa el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*