apple – in direct pe boio.ro

apple ne aduce jucarii noi astazi. evenimentul numit “let’s rock” incepe la ora 20.00 a Romaniei.

stim, sau cel putin presupunem cu tarie ca apple vine cu ipod-uri noi, un iTunes 8. vrem un iPhone mai mare (32 GB) si mai ales un nou MacBook (pro).

chipintaci…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. abia astept. La 8pm o sa fiu primul la down ca nu mai suport sa se franga zilnic din cauza unui bug la softul asta (2.02). Sa speram ca au rezolvat-o. Msg de pe iPhone 3G.

  2. pe bune acum… tot te aud de ceva vreme vorbind de iPhone 32GB… si ma intreb eu asa.. ce naiba sa pui pe el? eu am unul de 16 si sincer iti spun ca nu l-am avut niciodata plin.. si am tot pus pe el filme, muzica, videoclipuri, etc…
    eu zic ca deja 32GB e un moft sau mai bine zis lauda fata de prieteni “uite frate, telu meu e de 32…” si doar atat.. nu s-ar justifica pretul. doar sa-ti pui serialele “tanar si nelinistit” pe el…
    multumasc nalu! :) sa ne traiesti adi si sa ne bloguiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*