CFR Călători este partener al Connecting Europe Express

CFR Călători repune progresiv în circulație trenurile internaționale
Tren. FOTO CFR Călători

Connecting Europe Express este un tren expres care va străbate din septembrie, întreaga Europă. Trenul va opri în mai multe capitalelor europene pentru a promova numeroasele beneficii ale căilor ferate, iar una din cele 5 mari opriri va fi în București.

“ Suntem mândri să fim parte din acest proiect. CFR Călători va opera trenul pe teritoriul României. Acesta va pleca din Lisabona, va trece prin 35 de orașe europene si va avea ca destinație finală Ljubljana, sugerând transferul Președinției UE de la Portugalia către Slovenia, ce va avea loc în acest an”, a anunțat CFR Călători.

Proiectul a fost anunțat în cadrul Anului European al Căilor Ferate de Comisarul European pentru Transporturi, Adina Vălean care a declarat că trenul Connecting Europe Express va fi un exemplu real, și tangibil al puterii feroviare de a conecta întreaga Uniune Europeană. Proiectul include o serie de evenimente ce vor scoate în evidență beneficiile transportului feroviar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*