CES 2007 si casa viitorului a lui Bill Gates

Consumer Electronics Show are loc in fiecare ianuarie in Las Vegas, Nevada. Editia de anul acesta era asteptata din mai multe motive: lansarea in viitorul apropiat a lui Windows Vista si a altor produse noi ale Microsoft, ieserea pe piata a hard-disk-ului de 1 tera-byte si nu in ultimul rind a dvd-playerelor care citesc si Blue-ray disc si HD-dvd.

Apple nu numai ca a chiulit de la CES 2007 ba chiar si-au facut jucaria lor – macworld, la San Francisco. Ii las deocamdata pe baietii de la apple sa se joace cu ale lor pentru ca abia de maine ies si ei in fata cu ceva nou.

vorbeam despre bill gates. e ce oare am eu senzatia ca microsoft a venit cu temele nefacute a CES 2007?  povestea asta cu casa viitorului descrisa de bill gates imi pare ca am mai auzit-o undeva. era prin cartile sf din anii 90 si reapare obsesiv la fiecare show de electronice. nu e rau sa aiba omu server la el in casa si sa poa’ sa controleze si filmele si blenderu cu care face maioneza… dar sa mearga toate cu windows? pai, daca iese maioneza acra?

imi place cum arata windows vista, n-am ce zice, dar parca bill gates nu a avut ce sa ne prezinte in afara de viitoru sistem de operare si a adus in buzunar niste idei frumoase. si atit.

aaa, si m-am mai distrat cu ceva. stii de ce microsoft e cu un pas inaintea lu apple? pentru ca microsoft nu face decit software-ul si de hardware se ocupa altcineva. explicatia aiuristica lui bill o gasesti aici.

de aia ma intreb daca prezentarea microsoft la ces 2007 a fost stand-up comedy sau altceva?

iar maine, steve jobs de la apple ne va povesti cum au pierdut ei licenta pt iPhone in favoarea lui Cisco. si poate ne zice si de ce iPod-ul e atit de limitat in optiuni…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. stilul apple « adrian boioglu - tot mai sus
  2. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » cisco da in judecata apple pt marca “iPhone”
  3. Macworld 2008 breaking news on boio.ro | boio.ro
  4. la multi ani, iPhone | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*