Cel de-al 16-lea magazin KiK s-a deschis la Constanța. Reduceri speciale în primele două zile de la lansare

Noul magazin KiK Constanța. FOTO KiK
Noul magazin KiK Constanța. FOTO KiK

KiK, cel mai popular retailer de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a deschis primul magazin din Constanța, în centrul orașului, la Tomis Mall.

Inaugurarea oficială a magazinului a avut loc joi, 9 mai, de la ora 10.00, iar retailerul german anunță promoții speciale încă de la deschidere. Astfel, în zilele de 9 și 10 mai, toate produsele din magazin sunt reduse cu 10%. Situat la primul etaj al Tomis Mall, magazinul se întinde pe o suprafaţă de peste 700 mp, iar clienții care sunt prezenți în ziua deschiderii s-au bucurat de atmosfera energică, cu muzică, baloane, faimoasa mascotă KiK și multe premii la ruleta norocoasă.

„KiK a ajuns la mare! După o călătorie prin numeroase orașe din România, începută în luna septembrie a anului trecut, suntem foarte bucuroși să aducem produsele și serviciile noastre și la Constanța. Clienții vor fi plăcut impresionați de diversitatea colecțiilor și de raportul excelent calitate-preț”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România.

KiK este o destinație pentru întreaga familie. În oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru casă și diverse produse din categoria home&deco, cu tematică marină și nu numai.

Pentru 2019, retailerul și-a propus să continue expansiunea pe piața românească, având ca obiectiv să adauge în portofoliu peste 30 de noi magazine în întreaga țară. Compania mizează pe încrederea românilor pentru produse de calitate germană și pe prețurile imbatabile practicate. Orașele în care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamț, Botoșani, Sighetu Marmației, Brăila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrița, Craiova, Râmnicu Vâlcea, București (Bucur Retail Park, Liberty Center).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*