Ce noutati din iOS 6 sunt disponibile in Romania

Apple a postat o lista a functionalitatilor noi din iOS 6 si disponibilitatea lor in fiecare tara. Discutam despre Maps, Siri, iTunes Store, Dictation si AppStore.

Doar sapte dintre ele sunt disponibile in Romania. Cele marcate din lista de mai jos. Despre Apps, Games si Music stiam deja.

Maps: Standard, Satellite, Directions Turn-by-Turn Navigation 3D Buildings, Traffic, Local search, Business Reviews and Photos

Siri: Sports, Twitter Integration, Facebook Integration, Local Search, Restaurant Information, Restaurant Reviews, Restaurant Reservations, Movie Information, Movie Reviews, Movie Showtimes

iTunes Store: Music, Movies, TV Shows

Dictation: Dictation

App Store: Apps, Games

Interesante sunt amanuntele legate de Maps si faptul ca nu primim inca nimic din Siri si Dictation.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. bine ca aveam trafic info in google maps :)) sper sa scoata astia de la google aplicatie separata pentru maps, cum au scos si pt youtube

  2. Boio am o intrebare nu e legata de titlul insa face parte din optiunile ios. Ma refer la airplay. Pt a functiona pe o boxa portabila compatibila airplay e nevoie permanenta de wifi? Daca e asa nu mai vad portabilitatea gadgetului. Boxa in cauza era un beolit 12 b&o . In ios6 airplay direct e implementat sau a ramas doar la stadiul de vorbe? Merci .

1 Trackback / Pingback

  1. Pregateste-te pentru iOS 6 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*