Ce faci daca Apple TV se restarteaza la nesfarsit (Restart Loop)

Siri RemoteApple a uitat sa explice rezolvarea unei probleme care poate sa apara la Apple TV 4: ce faci daca device-ul se restarteaza la nesfarsit. Unul dintre cititorii boio.ro, Gabriel Dan spune ca a descoperit solutia impreuna cu angajatul unui service.

Ideea este ca poti sa intri in DFU Mode direct din telecomanda si apoi poti sa faci restore in iTunes.

Pasii sunt usor de urmat. Ei sunt pentru un Apple TV generatia 4, cu iOS 9.2.

1. Dai un Restart cu Menu + Home apasate concomitent pana cand se aprinde intermitent LED-ul Apple TV-ului.

2. Intri in DFU Mode cu Menu + Play tinute apasate timp de 6 secunde. Device-ul apare in iTunes si este gata de Restore.

Ai reusit? Lasa un comentariu mai jos.

Apple TV - recovery Mode
Apple TV – recovery Mode

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*