Ce este iPad Pro

Apple a anuntat astazi iPad Pro. Un device urias – o diagonala de 12.9 inch.

Nu este un device pe care sa-l tii langa pat si sa citesti pe el o carte. Este un device pe care sa muncesti, fie in design cu un Apple Pencil, fie intr-un domeniu medical sau inginerie.

Ma surprinde faptul ca Apple a ales sa nu puna in el mai multa baterie, ci sa o lase la 10 ore si sa foloseasca spatiul interior pentru 4 boxe, cate una in fiecare colt.

Iti place? La ce ai folosi un astfel de device?

Iata si prima reclama pentru iPad Pro, daca putem sa o numim asa.

Apropo, muzica din clipul de mai jos e super tare. Iti dai seama ca Apple a platit un compozitor si o orchestra care sa scrie asemenea piese?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*