11 Comments

  1. De Crăciun aș vrea un nou obiectiv pentru camera mea foto, un Nikkor 50mm. Dar știu că Moș Crăciun nu are buget, așa că mă mulțumesc și cu dulciuri.
    Să te bucuri de cadourile tale de Crăciun!

  2. eu as vrea un rucsac pt macbook pro si o folie din aia zagg pt ca asta care o am acum sa cam “tocit” si niste casti: beats by dr dre studio blue

  3. Eu as vrea de la mosu’ sa faca o minune, sa fie pace pe Terra, fara calamitati naturale, si sa fim cu totii sanatosi. Defapt asta ziceam daca eram candidat la mister world dar cum nu sunt, as vrea sa-mi aduca 5 tone de tehnologie…:)) N-ar fi rau nici sa faca minunea de mai sus!

  4. Eu unul vreau si sper sa primesc un iPad 2 3G 16GB.Si cu ocazia asta adresez o intrebare: Am primit de la RDS un stick DIGI net mobil gratuit cand am facut abonament pentru net acasa, optiunea de 100 de mbps. Stickul sta pe masa si se prafuieste. Daca primesc iPad-ul, credeti ca va functiona cu Sim-ul din stick? sa stiu daca mai merita sa cumpar un Sim Cutter. Uneori mai folosesc cartela cu un iPhone 3G si merge perfect.

  5. Am inteles ca Digi ar merge cu UMTS, iar pe stick scrie HSUPA. dar pe Apple.com vad ca versiunea 3G are merge cu: :Wi-Fi + 3G model: UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
    Oricum, o sa cumpar un Sim cutter, care are si adaptor de Sim obijnuit in caz ca nu va merge. Multumesc oricum pentru raspuns ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*