ce-ai pierdut la boio.ro

da. am aparut in business magazin. asta e stirea saptamanii? si nu era neaparat legat de blog ci de calitatea de …vizitator in state si mai ales de primul roman care a testat iPhone.

dar sa o luam cronologic. dupa ce am renuntat la yahoo messenger 9 mi-am luat ban pe digg din cauza unui video cu sex oral columbeanu. (iti suna ciudat formularea? asta e ceea ce cauta romanii pe google. da, exact expresia de mai sus)

google ne-a ignorat cind ii ceream un telefon mai bun, dar ne-a servit un android. avem deja un “official android blog

ai vazut cum arata miami iarna? mda, stiu ca in romanica sta sa ninga. aici asteptam sa cada preturile

si apropo de preturi si de marketing online.

daca esti blogger roman acum ai ocazia sa faci bani din blog.

bucata politica de saptamana asta e povestea cu aeroportul international constanta.

btw. am uitat cum se mai scrie pe wordpress de cind folosesc wlw. uite ca microsoft stie sa faca si lucruri bune.

iar daca tot vine vorba de scris, baietzii de la trafic.ro ies sa combata pe blog-uri. cam trista atitudinea lor, dar despre asta vorbim mai pe larg alta data.

tot saptamana asta am aflat de ce blogul e mai bun decit un ziar, de doua ori si m-am jucat cu noua interfata gmail.

si ca sa inchei intr-un ton optimist. cred ca ma apuc de afaceri. vand iPhone de la mama lui, la preturi fara competitie.

ce vrei sa mai vezi la boio.ro?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*