castigatorii "TU alegi CADOUL" runda 2

am ramas dator cu 2 castigatori. si anume cei care au scris cel mai mult despre boio.ro si despre campania “TU alegi CADOUL”.

din pacate nu toti cei care au scris pe blog despre boio.ro mi-au trimis si mail sa confirme acest lucru, dar termenul s-a incheiat. asa ca daca ai postat bannerul pe blog si ai scris despre boio.ro acum ai pierdut premiul prin…neprezentare.

castigatorii sunt: marius sescu si delfinul.

ii rog sa-mi dea un mail astazi (luni) pentru a-si revendica premiul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Update-uri | Marius Sescu
  2. TU alegi CADOUL runda 2 | www.delfinul.com - traieste fiecare clipa , destinde-te , afla ceva nou !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*