apple ma intreaba de iPhone

primesc un mail de la baietzii de la apple sa completez un formular de feedback despre cum am activat eu iPhone si cit de multumit sunt de el si de serviciile at&t.

sunt f multumit de iPhone, nimic de zis…

sa le spun insa ca eu il folosesc iPhone deblocat cu next Sim? :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. In primul rand Apple ar trebui sa fie recunoscatori ca ai cumparat aparatul de la ei. :) Insa, in ceea ce priveste garantia, lucrurile sunt clare…. oricare dintre noi daca am fi in locul lor am proceda la fel probabil…

    Faptul ca din total 3 milioane (sa zicem) de iPhone vandute in US nu sunt activate oficial decat probabil maxim 30% ar trebui sa dea de gandit celor de la Apple. Asta inseamna ca lumea doreste f. mult telefonul, nu insa si providerul GSM AT&T. Este clar ca lumea doreste telefonul LA LIBER.

    Insa din cate stiu, AT&T are contract de exclusivitate pt. US pe 5 ani…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*