Castigatorii tricourilor boio.ro

Seria a doua de castigatori si-au primit tricourile de citeva zile bune. Tricourile albe pentru “iPhone Expert” sau “Mac Expert” de la boio.ro sunt facute de pufosenia.ro. De acolo poti sa cumperi tricouri de calitate cu imprimeuri legate de Apple si nu numai.

Iata si castigatorii: George Eduard Oprea ia postura lui Steve Jobs cu mana la barbie, Mihai Olaru ne arata ca este Mac Expert, iar Ervin Sqasz-Gerocs este iPhone expert.

Concursurile de pe boio.ro nu se termina aici. Vei mai avea ocazia sa castigi tricouri si aplicatii. Pagina de Concursuri vine periodic cu noutati.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*