Casa de avocatură ONV LAW își extinde echipa și țintește creșterea business-ului de achiziții publice, construcții și infrastructură

Avocat Ada Pascu.

Casa de avocatură ONV LAW își extinde echipa de drept administrativ și țintește creșterea cifrei de afaceri generată de serviciile de consultanță și litigii pentru achiziții publice, construcții și infrastructură la 500.000 EUR până la finalul anului. Astfel, Ada Pascu, specialist cu experiență în litigii comerciale, administrative și drept fiscal se alatură ONV LAW, în calitate de Asociat Senior.

„Mă alătur cu entuziasm echipei de profesioniști ONV LAW. Piața de construcții și infrastructură va crește considerabil în perioada următoare, având în vedere multiplele linii de finanțare care vor fi la dispoziția autorităților române și ne așteptăm la o efervescență în domeniul proiectelor de achiziții publice,” declară Av. Ada Pascu.

Ada Pascu deține peste 10 ani de experiență în proiecte complexe de avocatură comercială și drept public. De-a lungul carierei, a reprezentat cu succes mari companii multinaționale și locale de infrastructură și construcții, precum și autoritătți de stat în litigii privind decizii de impunere fiscală, recuperări de creanțe sau plăti daune și penalităti în valori cumulate totale de peste 30 de milioane EUR.

„Noua programare financiară 2021-2027 a Uniunii Europene va pune la dispoziția autorităților române circa 31 mld. EUR, din care o mare parte vor merge către proiecte de investiții publice. De asemenea, fondurile suplimentare ce se vor aloca prin PNRR și celelalte programe operaționale vor injecta la rândul lor sume considerabile în economia românească – ne așteptăm ca volumul apelului de proiecte să crească, precum și nevoia de consultanță pentru pregătirea și implementarea acestor proiecte,” declară Av. Alina Bilan, partener ONV LAW.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*