cardu si pensia

dilema mare…

problema: un pensionar vrea sa-si faca un card pe care sa primeasca pensia. teoretic orice banca poate sa faca asta. dar! omul vrea sa aiba card visa sau mastercard ca sa poa sa-l floseasca si la cumparaturi online si sa poa sa mearga prin europa sau in lume fara sa mai schimbe bani…

ce recomanzi? 

update: am ales mastercard mondo de la banca transilvania. emiterea costa 3 ron si nu ai nici un fel de taxa de aministrare cont sau alte prostii. poate fi folosit atit online, cit si international si e embosat. alternativele erau un card de la ing pe care tre sa dai cam 70 RON pe an, sau un card de la brd pe care dai cam 25 ron pe an…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Mah cica CEC ar oferii cele mai bune servicii, asa ziceau unii pe niste bloguri, nu spui cine, persoana deranjata. :) Eu nu am de la ei, dar maine ma duc sa ma interesez. Revin maine cu informatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*