camere video cu Blu-ray disc pentru to(n)ti

verbatim lanseaza mini Blu-Ray DVD-ul si odata cu asta da material de mestecat fabricantilor de camere video.

Nu era de ajuns ca de la Sony la …toti ceilalti de pe piata toti au scos camere video ieftine si proaste care inregistreaza direct pe dvd, acum vom avea camere ieftine si proaste care inregistreaza pe dvd blue-ray.

baietii astia de fabrica toate camerele video cu inregistrare pe dvd profita de comoditatea si nestiinta utilitarorului de rind. pai daca ii bagi in cap omului ca are filmu direct pe dvd si nu mai trebuie sa il captureze cu un software si apoi sa-l puna pe disc, el va pune botu repede.

putini stiu insa discu e mediul de stocare cel mai perisabil. ca daca l-ai zgariat putin ai pierdut tot ce ai filmat si mai ales ca toate aceste camere au o lentila care se matuieste. odata ce s-a matuit, poti sa arunci camera video. nici un disc de curatat nu mai face minuni. pai altfel de e crezi ca a ajuns o camera cu dvd sa coste 180 dolari?

de baza, atit in liga (semi)profi cit si in aia de amatori raman camerele video MiniDV. iar daca vrei Hi-def iei o camera HD pe DV si faci treaba k lumea…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*