Butoni cu USB Drive si Hotspot

250 dolari. Atit costa perechea asta de jucarii. Poti sa-i folosesti pe post de butoni la camasa, dar functia de baza este aceea de Flash Drive si, mai ales, cea de Personal Hotspot.

Fabricantul sustine ca odata conectat la un computer care are Internet, jucaria preia conexiunea si creeaza automat o retea wireless numai buna pentru un smartphone, tableta sau un laptop. Pentru inca 8 dolari poti sa si adaugi un text gravat pe butoni.

Ziua mea e pe 1 august. Ai timp sa strangi bani ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*