Brother câștigă noi premii “Good Design Award 2020”

Brother câștigă noi premii “Good Design Award 2020”

Brother Industries, Ltd., unul din principalii producători de dispozitive de printare laser și inkjet la nivel global, a câștigat premiul japonez, “Good Design Award 2020” (menționat ulterior ca premiu Good Design) pentru două din produsele sale lansate recent.

De la primul premiu câștigat în 1960, Brother a primit în total 214 premii Good Design fiind incluse distincțiile pentru două produse de anul acesta. Momentul marchează și cel de-al 28-lea an consecutiv în care Brother primește acest premiu, începând cu 1993.

Unul dintre premiile Good Design a fost acordat scanerelor portabile Brother DSMobile care prin design, scanarea duplex și modul de alimentare, oferă o autonomie absolută utilizatorilor. Cu modele cântărind sub 500 de grame, cu software de ultimă generație încorporat pentru salvare în multiple formate și cu viteză de 15 pagini pe minut, DSMobile sunt ideale pentru logistică, transporturi și chiar servicii medicale.

Un alt premiu Good Design primit de Brother în 2020 a fost pentru imprimanta de etichete P-TOUCH CUBE PT-P910BT care a fost recunoscută cu distincția Good Design Best 100, unul din cele mai bune 100 de produse evaluate de comisie.

Monica Otlăcan, Country Manager Brother România a declarat: „Premiul Good Design nu recunoaște doar produse cu aspect și funcții excepționale. Selecția de produse și servicii este decisă și pe baza beneficiului adus atât consumatorilor, cât și societății. Premiul este acordat efortului colectiv al tuturor celor implicați în crearea acestor produse. Brother își construiește produsele cu dedicarea de a pune clientul pe primul loc, în concordanță cu cultura companiei de a fi întotdeauna ‹‹alături de tine››.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*