Brandul Zara aduce un nou concept de magazin în premieră în Constanța, la City Park Mall

City Park Mall Constanța

Brandul internațional de modă Zara pregătește cel mai recent concept global de magazin, în premieră în Constanța, în City Park Mall.

Brandul va introduce noua imagine de magazin, care va propune clienților o experiență inovativă de shopping, concentrându-se pe cele mai noi colecții prezentate într-un cadru ambiental mult mai rafinat și sustenabil. Magazinul ZARA din City Park Mall se va bucura de o extindere pe două niveluri, iar designul aparține echipei proprii de arhitecți.

Mobilierul va adăuga forme organice și culori neutre care  vor spori identitatea reînnoită, cu elemente de decor interior din lemn și piatră, iluminatul jucând un rol major. Intrarea principală a magazinului va fi decorată cu vitrine care funcționează în armonie cu interiorul magazinului și va oferi clienților o vedere neobstrucționată a celor mai noi colecții pentru cele trei secțiuni (Women, Men, Kids).

Sustenabilitatea este parte incorporată din strategia ZARA, iar noul concept va reflecta această direcție prin diminuarea efectelor activității de zi cu zi din magazin prin intermediul tehnologiei – sistem de iluminat LED, setarea temperaturii ambientale, consum de apă cu temporizator etc. În plus, brandul comercializează articole Join Life din materiale biodegradabile, precum Modal, Tencel, Lyocel, bumbac bio, cașmir, in, iută, utilizând procese de fabricare cu un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător. ZARA reciclează selectiv deșeurile și oferă clienților opțiunea de a dona articole de îmbrăcăminte în containerele Take Back instalate în magazin, program prin intermediul căruia au fost colectate și reciclate peste 30 de tone de textile numai în 2021, alături de Societatea Națională de Cruce Roșie Sector 6.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*