Bragi “The Dash”- alternativa mai scumpă și mai interesantă pentru AirPods

Bragi - The Dash
Bragi - The Dash

Jucăriile astea au apărut exact înainte de prezentarea Apple de pe 7 septembrie, dar s-au pierdut puțin între alte articole.

Bragi sunt niște căști wireless, pe modelul AirPods, dar costă 299 dolari, nu 159 dolari cum sunt cele de la Apple. Bateria lor ține 3 ore (poate și pentru că sunt puțin mai mici) și au o carcasă care le poate încărca de 5 ori.

Ceea ce le face deosebite, nu este faptul că vin pe negru sau alb, ci că au un media player de 4GB încorporat. Cu alte cuvinte, poți să pui direct pe căști muzică sau cărți audio și un fel de personal assistant. În plus, sunt rezistente la apă, până la 1 metru adâncime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Un mic comentariu… cei de la Bragi au mai multe tipuri de casti wireless…
    Castile “The DASH” din filmul al doilea costa 299 $, insa modelul “The Headphone” (prezentat in primul filmulet) nu au fost inca lansate… ele vor fi lansate in octobrie/noiembrie si vor costa 149$ (la precomanda costa 119$).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*