Bolt lansează serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food, în Constanța

Bolt lansează serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food, în Constanța

Bolt – principala platformă europeană de mobilitate – lansează serviciul de livrare de mâncare Bolt Food în Constanța, oferind de acum înainte constănțenilor gama completă de servicii. Până astăzi, compania era prezentă cu serviciile de ride-hailing și de micromobilitate (închirierea de trotinete electrice).

Toate livrările Bolt Food sunt fără contact, iar în perioada lansării nu se percepe nicio taxă de livrare (în limita unei distanțe de 4 km), clienții plătind doar pentru mâncarea comandată. Lista restaurantelor partenere Bolt Food din oraș include deja nume ca Nikos Greek Taverna, Salad Box, Chopstix, Noodle Pack, La Grande Brioche, fiind actualizată în permanență. La nivel național, compania colaborează deja cu sute de restaurante, lanțuri de fast-food și companii de catering.

Andrei Manea, Country Manager Bolt Food România, a declarat:

„Așa cum am promis, continuăm strategia de expansiune în mai multe orașe, ajungând astăzi și în Constanța. Serviciul de livrare de mâncare a câștigat teren în ultima perioadă, oferind siguranță și confort clienților și permițând restaurantelor să-și continue activitatea independent de restricțiile impuse de pandemie. Prin Bolt Food, reușim atât să fim aproape de restaurantele partenere și să le sprijinim în această perioadă dificilă punându-le la dispoziție logistica de livrare la cheie, cât și să oferim noi oportunități persoanelor care vor să ni se alăture ca livratori.”

Pentru a comanda mâncare, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store sau Google Play, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare. Pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. Toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni. Astfel, utilizatorul poate indica în aplicație locul unde curierul va lăsa comanda.

Restaurantele și livratorii se pot înscrie pe: food.bolt.eu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*