boio travel pack

am inceput sa-mi fac un obicei din a-mi lua anumite chestii cu mine in carry on atunci cind plec din SUA spre romania sau invers. lista s-a updatat acum si s-a mai … gadgetizat…

esentialele sunt aceleasi:

– nu las laptopu si camera video din mina. sunt prea valoroase ca sa le bag in valizele mari, oricit de putin spatiu as avea.

– am o pernutza gonflabila (din aia in forma de U) care ma ajuta sa nu ma trezesc cu gatu tzeapan dupa 12 ore de zbor peste ocean.

– mai nou am adaugat iPhone cu aplicatia “Pocket Touch”. e f f comod sa-ti controlezi colectia audio in felul asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*