@boio: 500 de followers on Twitter

500 pare sa fie numarul meu norocos. sau cel putin unul care se tot repeta in ultima vreme. Dupa ce am depasit 500 de cititori prin RSS, astazi am ajuns la 500 urmaritori pe Twitter.

si asta dupa ce am blocat o buna parte din cei care pareau a fi roboti sau spammeri.

sunt convins ca si faptul ca am ales sa public un sumar zilnic al Tweet-urilor pe boio.ro a contribuit la cresterea numarului de urmaritori. chiar daca unii cititori de boio.ro sunt deranjati de zilnicul “boio pe twitter”. o sa facem ceva si in privinta lui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*