boio.ro – din nou in atentia site-urilor internationale

Nu este prima data cind boio.ro este citat ca sursa pentru informatii aparute in cele mai bune bloguri din lume. Exemplul cu articolul despre Nokia si Microsoft care au folosit iMovie pentru un promo a devenit celebru in toata lumea si a fost preluat de zeci de site-uri.

De data aceasta, un articol in exclusivitate despre developerul roman care a portat Face Unlock de pe Android pe iOS face inconjurul lumii.

Citeva dintre marile bloguri care au citat boio.ro si au preluat informatia sunt: Engadget, Gizmodo, The Verge, TUAW.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Cred ca asta ar fi un prilej destul de bun ca si ei sa ne invete noua limba, nu numai noi pe-ale lor :D. Felicitari, tine-o tot asa!

1 Trackback / Pingback

  1. Face Vault – Aplicatia cu Face Unlock este acum in AppStore | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*