blue-ray player pt Mac

e bun si blogul la ceva: poti sa-ti mai aduci aminte de anumite jucarii peste o vreme. chiar nu mai conteaza daca e vorba despre mine, sau despre cititorii mei.

am dat azi peste o jucarie care cu siguranta va tenta pe multi in viitorul apropiat: un Blue-ray disc player facut pentru Mac. la 99 dolari parca merita…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*