Tutorial: Jailbreak iOS 8.1.1 and 8.2 devices with TaiG

I know 2015 is just around the corner and there’s no good reason for you to jailbreak your iOS Devices. However, a developer released a tool to jailreak devices on iOS 8.1.1 and even iOS 8.2.

It is still an early version, but you can already use it on Windows. The steps are pretty easy.

1. Download TaiG from Here.

2. Turn Off Find my iPhone, Touch ID and Passcode

3. Don’t forget to back-up your device via iCloud and iTunes

4. Connect the device via USB to your computer and run the app.

Supported devices are: iPhone 4S to iPhone 6 Plus, iPad, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini (2) and the 5th generation of iPod touch.

Proceed with caution. I have not jailbreaked my iOS devices for at least 4 years now and I cannot provide support. If anything goes wrong, just restore your iOS device.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Salut Adrian!
  Intampin de cateva zile o problema cu un Iphone 5 (Global). Orice fac sau orice incerc,nu reusesc sa trec de pagina de activare(ios 8.1.1),de jailbreack cu taig nici nu poate fi vorba,ca nu ma lasa. Oare cine mi-l-a dat il avea de la vreun pagubit? Downgrade nu ii pot face ca iarasi nu ma lasa( erori diverse 3194,3004,37,11). Oare mai am solutii? Am incercat si r0bf0rdsn0w-v1.2,dar fara efect ca e construit pe 16 biti,iar windows-ul meu e pe 64. Ultima problema e numarul serial—-INDISPONIBIL. Multumesc mult!

 2. @Ionut: este foarte posibil sa fie blocat in iCloud pentru ca a fost furat.

  Verifica-l AICI. Vei afla imediat daca e problema de la telefon sau computerul tau sau daca este furat.

 3. Multumesc pentru raspuns! Am verificat si telefonul e blocat in iCloud,dar nu am contul si parola veche,iar posibilitate sa il trec pe contul meu nu am. Nu stiu ce sa spun de echipa Duolci? Am incercat solutiile lor,dar fara efect.
  Stima!

 4. @Ionut: incearca sa iti iei banii inapoi. Cine ti-a vandut telefonul probabil stia ca este furat. In plus, daca il conectezi la net adevaratul proprietar poate reuseste sa-l gaseasca si sa te localizeze.

 5. M-am gandit si la aceasta varianta si folosind iMzing pentru Iphone am vazut ca Find my Iphone este oprit,iar banii nu stiu daca ii mai pot obtine inapoi. As vrea sa gasesc chiar eu adevaratul proprietar(chiar daca ii returnez dispozitivul) dar nu stiu cum.Oricum am dat o suma modica pe el si nu ma deranjeaza sa ii pierd.Chiar vreau sa il returnez sau sa il mai cumpar odata.
  Respect!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*