Black Friday Hub by PayU se va muta anul acesta în online

PayU România

Evenimentul Black Friday Hub by PayU va avea loc anul acesta în online, pe data de 13 noiembrie, timp de 12 ore.

“A devenit o tradiție pentru noi să marcăm Black Friday prin reunirea industrii de e-Commerce și organizarea unui centru media la sediul PayU România. Este lucrul pe care îl facem de cinci ani, perioadă în care am asistat împreună la creșterea evenimentului de referință pentru al comerțului electronic.

Cu toții putem fi de acord că anul acesta este unul atipic, care a redefinit normalitatea și multe lucruri obișnuite, rutine, au fost puse pe ‘on hold’.

Pandemia de COVID-19 a venit, pentru industria noastră, cu multe provocări, dar cu la fel de multe oportunități. Asistăm la o creștere accelerată a industriei și noi, la PayU, nu vedem în acest lucru doar o oportunitate, dar și o mare responsabilitate”, au transmis organizatorii.

Astfel, Black Friday Hub by PayU se va muta anul acesta în online. Evenimentul va avea loc pe data de 13 noiembrie între 07:00 – 19:00. Vor fi 12 ore LIVE pe Facebook și website PayU România prin intermediul platformei Blue Jeans

Cu acest prilej vor avea loc intervenții live din partea vocilor relevante ale pieții: asociații, bănci, scheme de card, comercianți din industriile relevante și discuții despre

Unde se află e-commerce-ul local în prezent și încotro se îndreaptă.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*